Schmeichel skudt i sænk i Dortmund – Se højdepunkterne her:

Celtic var undertippede, inden holdet gik ind til kampen på Signal Iduna Park – men ingen havde nok forventet, at hjemmeholdet fra Dortmund ville vinde hele 7-1.

Gæsternes målmand, Kasper Schmeichel havde heller ikke en aften mellem stængerne, som han glædeligt vil huske tilbage på, når han ligger handskerne på hylden, for han  var medindehaver i, at det gik som det gjorde.

Særligt første halvleg var grum for Schmeichel og holdkammeraterne. Her scorede tyskerne fem gange inden for 35 minutter.

Schmeichel hjalp selv Dortmund i gang ved at begå straffespark efter fem minutter.

Den 37-årige keeper kom alt for voldsomt ud i sit forsøg på at stoppe Jamie Gittens, og dommeren gav tilmed gult kort for forseelsen. Emre Can udnyttede sikkert fra 11 meter.

Den helt store spiller i gårsdagens kamp var Karim Adeyemi, han scorede hattrick, men fik dog også lidt hjælp af den danske keeper. Ved målet til 3-1 så Schmeichel ikke godt ud, og burde have reddet bolden.