The perfect guide to the casino

Danske stjerner i fare: Kan koste landsholdet dyrt

Flere danske fodboldspillere kan snart stå over for store udfordringer, der kan få alvorlige konsekvenser for deres deltagelse på landsholdet. Spillerforeninger og ligaer har nemlig sagsøgt FIFA for deres beslutning om at udvide Klub-VM og VM til henholdsvis 32 og 48 hold, hvilket vil presse spillerne endnu mere med et tæt kampprogram

FIFA’s nye turneringsformater har skabt vrede blandt både spillere og trænere. Ifølge Spillerforeningens direktør Michael Sahl Hansen er der alvorlig bekymring for spillernes fysiske og mentale helbred. Han påpeger, at flere kampe og færre pauser kan føre til udbrændthed. Spillerne risikerer at blive tvunget til at fravælge landsholdsfodbold for at kunne klare det hårde program.

Danske profiler som Alexander Bah (Benfica) og Maurits Kjærgaard (Red Bull Salzburg) er blandt dem, der kan rammes af de ekstra kampe, og med VM 2026 lige om hjørnet, hvor turneringen udvides til 48 hold, vil presset på spillerne kun stige.

Læs også: Christian Eriksen taler ud efter en hektisk sommer

Eksempler som Fredrik Aursnes, der har trukket sig fra Norges landshold på grund af kamppres, samt stjerner som Ilkay Gündogan og Raphaël Varane, der også har sagt stop, er tegn på, at dette er en voksende tendens. Ifølge Michael Sahl Hansen kan vi snart se flere spillere melde fra til landsholdet – og Danmark er ingen undtagelse.

FIFA forsvarer sig ved at påpege, at mange klubber selv arrangerer kommercielle turneringer om sommeren, men kritikken fra både spillere og ligaer vokser. Det er ikke kun spillere på topniveau, der rammes. Hvis antallet af kampe fortsætter med at stige, vil mindre klubber også mærke konsekvenserne, når de nationale ligaer skal tilpasse sig den internationale kalender.

Sagen har nu ramt både de europæiske domstole og Europakommissionen, og hvis der ikke findes en løsning, kan det koste både spillerne, klubberne og landsholdsfodbolden dyrt.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top