The perfect guide to the casino

Brøndby ramt af flere skader

Brøndbys optakt til søndagens Superliga-kamp har taget en uheldig drejning, da flere nøglespillere er blevet skadet under torsdagens træning. Både forsvarsklippen Kevin Tshiembe og offensivspilleren Nicolai Vallys måtte udgå før tid, mens Marko Divkovic også forlod træningen mod slutningen

Tshiembe, som humpede ud med en mulig lægskade, var den første til at forlade banen. Kort efter fulgte Nicolai Vallys, der måtte trække sig efter at have taget sig til knæet. Divkovic, der tidligere har døjet med hofteskade, fuldførte heller ikke træningen, men træner Jesper Sørensen udtrykte ikke den store bekymring om hans tilstand endnu.

Læs også: Chok: Brøndby-stjerne skadet igen

Frederik Alves og Ohi Omoijuanfo deltog slet ikke i torsdagens træning og er begge bekræftet ude af kampen. Alves forventes at være tilbage efter mødet med Silkeborg, mens Omoijuanfo, der døjer med en skade i forlåret, fortsat er under genoptræning. Sørensen understregede, at de tager det roligt med hans comeback.

Brøndby har derfor en udfordrende situation forud for søndagens kamp, hvor flere profiler kan være tvivlsomme eller ude.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top