The perfect guide to the casino

Real Madrid slagtes efter sejr i CL åbning

Selvom Real Madrid tirsdag aften vandt 3-1 over VfB Stuttgart i deres første Champions League-kamp denne sæson, er de spanske medier langt fra imponerede. På trods af den ubesejrede sæsonstart med tre sejre og to uafgjorte i La Liga, bliver præstationerne skarpt kritiseret.

Den spanske sportsavis Marca går særligt hårdt til værks og beskriver holdets spil som en “forbrydelse”, der ikke udnytter det store talent, de har til rådighed. Avisen påpeger, at holdet mangler sammenhæng og samspil, hvilket gør dem til en flok individualister uden fælles harmoni.

Presspillet får også kritik. Kun spillere som Jude Bellingham, Federico Valverde og Rodrygo fremhæves for deres indsats, mens andre som Vinícius Júnior og Kylian Mbappé anklages for manglende intensitet.

Læs også: Thomas Frank var kandidat til kæmpe landstrænerjobbet

Hos AS er der heller ikke meget ros at hente. De beskriver holdets præstation som “skandaløst under niveau”, selvom Ancelottis tropper fortsætter med at hente resultater.

Real Madrid står nu over for endnu en test på lørdag, hvor de møder Espanyol i La Liga. Det bliver spændende at se, om de kan ændre på det kritiserede spil og løfte deres niveau.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top