The perfect guide to the casino

FC Midtjylland henter scout med glorværdig FCK-fortid

FC Midtjylland fortsætter med at opruste deres talentafdeling og har nu sikret sig en af Danmarks mest erfarne scouts, Bjarne Hansen, der får til opgave at finde unge, lovende spillere i hele Skandinavien.

Bjarne Hansen har en lang og imponerende karriere inden for både scouting og træning. Han har tidligere været tilknyttet FC København, hvor han blandt andet var assistenttræner, da klubben vandt deres første mesterskab i 1993. Hansen har også arbejdet som scout for flere af Europas største klubber, herunder Chelsea, Manchester United og PSV Eindhoven, hvor han har samarbejdet tæt med den anerkendte Frank Arnesen.

Læs også: FCK’s forslag skaber delte meninger blandt de andre danske klubber

Nu er han klar til at bidrage til FC Midtjyllands talentstrategi med sit omfattende kendskab til skandinavisk fodbold. Hans nye rolle bliver at identificere og tiltrække de største unge talenter fra Norden til den danske mesterklub.

Ansættelsen af Bjarne Hansen er et tydeligt signal om, at FC Midtjylland satser massivt på at styrke deres talentudvikling og fortsat være blandt de førende klubber i Skandinavien, når det gælder rekruttering af unge talenter.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top