The perfect guide to the casino

Christian Eriksen taler ud efter en hektisk sommer

Christian Eriksen har sat ord på sin beslutning om at blive i Manchester United, trods rygter om et muligt skifte til blandt andet Ajax og Real Betis over sommeren.

Selvom danskeren i starten af sæsonen havde begrænset spilletid, har han nu fundet vej til startopstillingen i de seneste to kampe. Eriksen imponerede blandt andet med to mål i Uniteds 7-0-sejr over Barnsley i Carabao Cup’en.

Læs også: Real Madrid slagtes efter sejr i CL åbning

Eriksen understreger, at han ikke havde konkrete samtaler med manager Erik ten Hag om spilletid i løbet af sommeren. Ifølge Eriksen er det svært for en træner at garantere minutter før sæsonstart, og derfor har han blot fokuseret på hårdt arbejde og at præstere i hver kamp.

“Jeg føler mig godt tilpas i United, og hvis klubben havde bedt mig om at forlade, havde jeg gjort det, men det hørte jeg aldrig. Min familie har det også godt her, og jeg vil gerne fortsætte med at bidrage til holdet,” siger Eriksen.

Danskeren har ét år tilbage af sin kontrakt og er fokuseret på at yde sit bedste i den tid, der er tilbage. Næste udfordring for Eriksen og Manchester United er udekampen mod Crystal Palace på lørdag.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top