The perfect guide to the casino

Theo Sander gør comeback efter 318 dage

FC Københavns unge målmand, Theo Sander, kunne tirsdag eftermiddag fejre en længe ventet milepæl i sin karriere. Efter 318 dages fravær på grund af en alvorlig skade, spillede den 20-årige keeper sine første minutter for klubben siden 3. november 2023.
Eksklusivt: Vind 21.775 kroner på dagens kampe i Champions League med eksperttips fra Danmarks førende bettingportal Oddsprofit.dk

Det var i en træningskamp mod Fremad Amager på Frederiksberg, hvor opgøret endte 0-0. Selvom det ikke blev til en sejr, var Sander tydeligt glad for at være tilbage på banen.

“Det var en fantastisk følelse og en stor belønning efter alle de måneder, man har brugt inden for. Man kan træne nok så meget, men det er kampene, der virkelig tæller,” udtalte Sander til FCK TV efter kampen.

Læs også: Ekspert: “Jeg tror, at Daniel Wass har taget hul på sin sidste sæson i Brøndby”

Hans sidste optræden var i et U19-derby mod Brøndby i november sidste år, hvor han pådrog sig en alvorlig skade, der satte ham ud af spillet i næsten et år.

Sander skiftede til FC København fra AaB i sommeren 2023, og hans kontrakt med hovedstadsklubben løber frem til 2028. Efter så lang tid væk fra banen er hans tilbagevenden et stort skridt i den unge målmands karriere.

Nu venter fansene spændt på, om Sander kan bygge videre på sin udvikling og måske spille en større rolle for FCK i fremtiden.

OVERSIGT

bet365

girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top