The perfect guide to the casino

Mathias Greve skifter nærmer sig: Forhandler med dansk klub

Brøndby IF og Randers FC er i gang med forhandlinger om et muligt skifte for den 29-årige midtbanespiller Mathias Greve, ifølge oplysninger fra Campo. Det ser ud til, at Greve kan være på vej tilbage til Kronjylland, hvor han tidligere har spillet, inden han i 2021 skiftede til Brøndby.

Randers FC’s cheftræner, Rasmus Bertelsen, har allerede givet udtryk for sin interesse i at få Greve tilbage til klubben, og nu kan hans ønske meget vel blive opfyldt. Forhandlingerne mellem de to klubber er i gang, og der er optimisme om, at en aftale kan falde på plads inden transfervinduet lukker den 2. september.

Læs også: Nicolai Vallys skadet under træning: Tvivlsom til derby

Mathias Greve har haft svært ved at fastholde sin plads i Brøndbys startopstilling, især efter Noah Nartey har leveret stærke præstationer i starten af sæsonen. Konkurrencen på midtbanen er kun blevet skærpet med Brøndbys nylige tilføjelse af Stijn Spierings, hvilket gør Greves situation endnu mere usikker.

Ekslusivt tilbud: Få op til 1000 kr. i bonus hos ComeOn: Klik her

Hvis aftalen går igennem, vil det ikke være første gang, at de to klubber finder en løsning på en spillertransfer. Tidligere i år købte Brøndby Filip Bundgaard fri af sin kontrakt i Randers, og nu kan Mathias Greve tage turen den modsatte vej.

 

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top