The perfect guide to the casino

Jesper Christiansen raser over FC København: “En skændsel!”

Den tidligere FCK-målmand Jesper Christiansen lægger ikke fingrene imellem, når han i SpilXpertens program ‘Højt Spil’ langer ud efter sin gamle klub. Ifølge Christiansen mangler FC København lederskab og ansvar på banen, og han holder sig ikke tilbage fra at udtrykke sin frustration.

“Det er en skændsel,” udtaler Christiansen uden tøven, da han bliver spurgt om FCK’s nuværende præstationer. Han er skuffet over, hvordan holdet er blevet en skygge af sig selv og savner spillere, der tager ansvar og viser vejen for resten af holdet.

“Jeg har tidligere holdt mig tilbage og givet trænerne tid til at finde deres fodfæste efter transfervinduet. Men nu er tiden kommet til at kræve mere af spillerne. Jeg ser ingen, der træder i karakter, ingen ledere, der tager fat i de nye og viser, hvad det virkelig betyder at spille for FC København,” siger Christiansen.

Læs også: Tysk storklub jagter Kevin Diks

Den tidligere topkeeper er især bekymret over holdets manglende arbejdsindsats og vilje til at gå den ekstra mil, som han mener, er nødvendig for at repræsentere en klub som FCK. “De ligner ikke et hold, der løber de ekstra meter, og jeg ser for lidt tilbageløb og opdækning. Det her er ikke FCK værdigt. Det er en skændsel,” tilføjer han.

Ekslusivt tilbud: Få op til 1000 kr. i bonus hos ComeOn: Klik her

Kritikken kommer på et afgørende tidspunkt, hvor FC København står over for en vigtig kamp i Conference League-kvalifikationen mod Kilmarnock. Selvom FCK tager til Skotland med en 2-0-føring i bagagen, er presset på holdet stort, især med den nuværende placering som nummer fem i Superligaen.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top