GIGA fiasko af Brøndby

Brøndby er ude af europæisk fodbold for denne sæson efter torsdagens 1-1-kamp mod Legia Warszawa i kvalifikationen til Conference League.

Det uafgjorte resultat i det polske inferno betyder, at polakkerne går videre med en samlet sejr på 4-3 over de danske sølvvindere, efter Legia vandt 3-2 på Brøndby Stadion i sidste uge.

Brøndby var derfor tvunget til at vinde, og det så lovende ud, da Daniel Wass sikkert omsatte et straffespark til en 1-0-føring efter 38 minutters spil.

Men blot tre minutter inde i første halvlegs tillægstid udlignede Radovan Pankov med en hovedstødsscoring, der kom på polakkernes første reelle chance mod det danske mål.

Brøndby forsøgte resten af kampen at finde den afgørende scoring, men de formåede aldrig at true hjemmeholdets solide defensiv for alvor.