The perfect guide to the casino

Brøndby jagter Midtbanespiller fra Bayer Leverkusen

Brøndby IF er angiveligt tæt på at sikre sig en markant forstærkning til midtbanen

Ifølge oplysninger fra Tipsbladet arbejder klubben intenst på at hente den 21-årige colombianske midtbanespiller Gustavo Puerta fra de tyske mestre, Bayer Leverkusen.

Men det bliver en hård kamp for Vestegnsklubben, da flere europæiske klubber, herunder Rangers FC, Anderlecht, PAOK og Blackburn Rovers, også jagter hans underskrift.

Gustavo Puerta er en af Colombias mest lovende spillere og har allerede gjort sig bemærket i Bundesligaen. Han spillede 10 kampe i Leverkusen sidste sæson, hvor klubben sikrede sig det tyske mesterskab. Hans præstationer har fanget opmærksomheden fra flere storklubber, og Leverkusen kræver derfor en betydelig pris for at slippe ham.

Læs også: Endnu en Brøndby midtbanespiller vil væk

Brøndbys fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, har tidligere udtalt, at klubben er klar til at investere i den rette spiller, og det virker til, at Puerta er en topprioritet. Med kun få uger tilbage af transfervinduet er Brøndby dog oppe imod skarp konkurrence, og det er endnu uvist, om de kan overbevise både spilleren og Leverkusen om en aftale.

Bliver det Brøndby, der vinder kampen om Puerta, vil det uden tvivl være et stort kup for klubben, som ønsker at styrke truppen yderligere inden slutningen af august.

OVERSIGT

bet365

girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top