The perfect guide to the casino

Jesper Sørensen om Brøndby-profil: ‘Jeg tror han er utilfreds med mig’

Jesper Sørensen lægger ikke skjul på, at Ohi Omoijuanfo med stor sandsynlighed var utilfreds med ham efter aftenens kamp mod AGF.

Brøndby IF tabte søndag eftermiddag med 1-0 til AGF, og i slutminutterne satte de blå-gule fra Vestegnen alle sejl ind på at få udlignet.

Derfor blev der også skiftet flere offensive spillere ind, men Ohi Omoijuanfo måtte altså se med fra bænken hele kampen.

Efter slutfløjt lagde Jesper Sørensen derfor heller ikke skjul på, at den norske angriber formentlig var utilfreds med ham.

– Jeg tror da langt fra, at Ohi er tilfreds. Jeg tror da, han er utilfreds med mig, og det må han også godt være. Andet vil være unaturligt og mærkeligt, siger Jesper Sørensen til Tipsbladet og den fremmødte presse og fortsætter:

– I den tid, jeg har været, har han leveret mål og været førstevalg i langt størstedelen af kampene. Jeg har også haft ham som del af anførergruppen i mange kampe, så hvis han er utilfreds, kan jeg godt forstå det lyder det fra Jesper Sørensen.

Ohi Omoijuanfo er endnu ikke kommet på måltavlen i denne sæson i 3F Superligaen.

OVERSIGT

bet365

girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top