The perfect guide to the casino

Raser over FCK: ‘De forsøgte at ydmyge mig’

Khouma Babacar har delt et opsigtsvækkende opslag på Instagram.

Tilbage i vinteren 2022 hentede FC København Khouma Babacar i Serie A-klubben Sassoulo, og på daværende tidspunkt var der store forventninger til den senegalesiske angriber.

Khouma Babacar endte dog som et gigantisk flop, og i løbet af sin tid i FC København noterede han sig kun for sølle 17 optrædener for løvernes førstehold med tre mål og to oplæg til følge.

Fredag fuldførte han sit skifte til Boluspor, som befinder sig i Tyrkiets andenbedste række, og i den forbindelse har han delt et opsigtsvækkende opslag på Instagram, hvor han tilsyneladende langer kraftig ud efter FC København.

– Endnu et eventyr slutter godt for mig og dårligt for dem, der med alle midler har forsøgt at hive mig ned og skabe rygter. Men Allah er stor, og han hjælper dig.

– De forsøgte at ydmyge mig og få mig til at føle mig svag. Men nej, jeg kommer altid til at stå her med oprejst pande, og nu starter et nyt eventyr, hvor jeg kan starte forfra. Det er med stor tro på Allah, at jeg fortsætter min rejse, og jeg kommer selv til at være herre over min egen skæbne.

– Rigtige mænd snakker ansigt til ansigt og ikke alle mulige andre steder. Alle behøver ikke at være enige, men for guds skyld – konfrontationen var der i det mindste, selvom det ikke er alle, der ville mene det, lyder det kryptisk fra angriberen, som fortsætter.

– Babacar står stærkere end nogensinde, og han er mere overbevist af sin egen styrke. Jeg vil gerne takke alle mine venner, som altid har støttet mig og altid vil gøre det. Jeg er taknemmelig over for fansene og mine holdkammerater i København, som altid har støttet mig.

– Jeg omfavner jer alle. Fra jeres Copenhagen superstar, lyder det fra Khouma Babacar.

31-årige Khouma Babacar er blevet udstyret med en et-årig aftale i Boluspor.

OVERSIGT

bet365

girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top