The perfect guide to the casino

Mange er forundret: FC Nordsjælland-stjerne meldes på plads i 2. Bundesliga klub

Oliver Villadsen, den 22-årige back fra FC Nordsjælland, er på vej til et nyt kapitel i sin karriere. Efter nogle imponerende sæsoner i 3F Superligaen er Villadsen klar til at tage springet til udlandet og slutte sig til FC Nürnberg i den tyske 2. Bundesliga.

Den tyske journalist Florian Plettenberg fra Sky Sports rapporterer, at skiftet nu er tæt på at være officiel. Villadsen har underskrevet en kontrakt med FC Nürnberg, der løber indtil sommeren 2027.

Selvom kontrakten er underskrevet, vil Villadsen ikke straks rejse til Tyskland. FC Nordsjælland og FC Nürnberg er blevet enige om, at den unge back først skifter midt i august. Dette giver Villadsen mulighed for at afslutte sine forpligtelser i Danmark, inden han påbegynder sit nye eventyr i Tyskland.

Læs også: Positiv skadesopdatering fra Brøndby-bossen

Med dette skifte håber Villadsen at fortsætte sin udvikling og bidrage til Nürnbergs kamp i 2. Bundesligaen.

På sociale medier har nyheden om Villadsens skifte skabt forundring. Mange fans mener, at den talentfulde back har potentiale til at spille på et højere niveau end 2. Bundesligaen, og de udtrykker overraskelse over, at han ikke har valgt en klub i en stærkere liga.

 

 

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top