The perfect guide to the casino

FCK-profil har fået klar besked: “Du indgår ikke i vores planer” – skal finde ny klub

Christian Sørensen har ifølge Bolds oplysninger fået besked fra FC København om, at han ikke indgår i klubbens planer.

Christian Sørensen har aldrig lagt skjul på sin glæde over at spille for FC København. Men nu ser det ud til, at hans tid i hovedstadsklubben snart er ovre.

Ifølge oplysninger fra Bold har den 31-årige back modtaget en klar besked fra FCK: Han er ikke en del af klubbens fremtidige planer og kan derfor frit søge en ny klub.

Denne besked har fået Sørensen til at aktivere sit netværk og arbejde på at finde en ny klub.

Dermed fortsætter de store ændringer i Danmarks dyreste trup. Tidligere har Bold afsløret, at Lukas Lerager også er blevet overflødig i klubben og søger nye græsgange. I dette transfervindue har FCK allerede solgt Kamil Grabara, Elias Jelert, Oscar Højlund og Emil Højlund, samt sagt farvel til Peter Ankersen.

I denne sæson har norske Birger Meling lignet det klare førstevalg på venstre back. Sørensen har indtil videre kun fået 17 minutter på banen i en udekamp mod FCB Magpies i Conference League-kvalifikationen, mens han har været bænket i de første to Superliga-kampe mod Lyngby Boldklub og AGF.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top