Haaland og Manchester City udspillede chanceløse West Ham

Pep Guardiolas stjernespækkede mandskab leverede endnu engang varen, da de tog imod West Ham hjemme på Etihad Stadium onsdag aften.

Manchester City tog onsdag aften imod West Ham hjemme på Etihad Stadium, og her skulle Pep Guardiolas mandskab forsøge at sikre tre point i jagten på det engelske mesterskab.

Det lykkedes da også på ganske overkommelig vis, for allerede fra startfløjt dominerende Manchester City helt som forventet kampen.

På trods af flere chancer, så lykkedes det dog ikke for hjemmeholdet at komme på måltavlen i første halvleg. I anden halvleg skulle der dog kun gå fem minutter før Nathan Aké gjorde det til 1-0, og i det 70′ minut dukkede Haaland op og gjorde det til 2-0.

Kort før slutfløjt lukkede og slukkede indskiftede Phil Foden kampen, da han i det 85′ minut scorede til slutresultatet 3-0, som dermed bringer Manchester City op på førstepladsen i Premier League.