The perfect guide to the casino

Simon Kjær ser frem til CL-semifinale: Jeg glæder mig helt sindssygt

Den danske midtstopper ser frem til at skulle spille sin første semifinale i Champions League.

AC Milan leverede tirsdag aften en sublim præstation, da de spillede sig videre i semifinalen i Champions League med et uafgjort resultat mod Napoli, og det er første gang siden 2007, at den italienske storklub er nået så langt i verdens største klubturnering.

Det er samtidig første gang nogensinde, at den danske landsholdsanfører, Simon Kjær, står i en semifinale i Champions League, og det er noget, som han ser frem til.

– Fantastisk. Fantastisk atmosfære. En fantastisk holdpræstation. Vi løb mange kilometer vores hold. Især vores midtbane og de gjorde et fantastisk stykke arbejde, og så har vi en fantastisk målmand også.

– Men det var en fantastisk holdpræstation, og så har vi også en Rafa (Rafael Leao, red.), der kan gøre noget på egen hånd, så det var en top aften.

– Det er min første semifinale i Champions League i min karriere, så det bliver jo fedt altså.

– Det bliver en fornøjelse, og noget jeg glæder mig helt sindssygt til. Så må vi se, hvem det bliver, men skal vi ikke håbe på et derby?, siger den danske landsholdskaptajn til Viaplay.

OVERSIGT

bet365

girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top