The perfect guide to the casino

Carsten V. Jensen: Vil ikke se ind i næste sæson

Brøndbys fodbolddirektør fortæller, at det ikke er tid til at se frem mod den nye sæson endnu.

Brøndby møder lige nu FC Nordsjælland på Right to Dream Park, og her er de blå-gule fra Vestegnen i skrivende stund bagud med 2-0, hvilket kun øger afstanden yderligere op til de øvrige hold i top seks.

Derfor kunne man også fristes til at tro, at Brøndby allerede er begyndt at kigge frem mod den nye sæson, men det afviser Carsten V. Jensen.

– Jesper (Sørensen red.) delte med det samme sæsonen op i to for os med de fem kampe i forhold til at spille os ind i top-6. Det lykkedes. Og så var der de her ti kampe, hvor det handler om at gøre det bedstmulige i forhold til at opnå de målsætninger, vi har, siger han og fortsætter:

– Der lægger man som sådan ikke tanker ind i ny sæson. For Brøndby handler det om, at vi kommer ud hver gang og ser, om vi kan vinde kampene og komme så højt op i tabellen som overhovedet muligt, lyder det fra ‘CV’.

– Det med at kigge ind i næste sæson og spekulere i det, det tror jeg ikke er noget, vi gerne vil. Det er det ikke, påpeger Brøndby-fodbolddirektøren.

OVERSIGT

bet365

girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top