The perfect guide to the casino

Brøndby-flop indrømmer: Det har været meget svært

Carl Björk erkender, at han har haft en svær tid på Vestegnen.

Brøndby IF solgte sidste vinter Mikael Uhre, der drog på udlandseventyr i USA, og ind som afløser hentede de blå-gule fra Vestegnen Carl Björk i svenske Norrköping.

Den 23-årige angriber har dog været alt andet end en succes i Brøndby-trøjen indtil videre, og det er således kun blevet til sølle 13 optrædener i Brøndby-trøjen med nul mål til følge for Carl Björk, der også har været plaget af et hav af skader.

Nu fortæller Carl Björk dog til Tipsbladet, at han har lagt den svære periode bag sig, og at han nu føler sig godt tilpas.

– Siden januar har jeg haft en god følelse, og på træningsbanen går det også godt. Jeg arbejder stenhårdt på at få chancen igen. Jeg håber på at få en masse spilletid i de resterende ni kampe, siger Carl Björk og fortsætter:

– Der er hård konkurrence på de offensive pladser, så du bliver nødt til at vise dig selv frem. Jeg gør mit bedste hver dag, og det er det, som tæller, lyder det fra Carl Björk.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top