The perfect guide to the casino

Massiv interesse: Mads Hermansen jagtes af disse tre Premier League-klubber

Der er stor interesse for den unge Brøndby-keeper.

22-årige Mads Hermansen har været et af de helt store lyspunkter for Brøndby i indeværende sæson, hvor han er disket op med den ene redning efter den anden.

De mange flotte præstationer har også medført stor interesse for den talentfulde Brøndby-målmand, der meget vel kan ende med at være fortid på Vestegnen til sommer.

Således erfarer bold.dk, at hele tre Premier League-klubber er ude efter Mads Hermansens underskrift, og ifølge mediet er der tale om Fulham, Everton og Bournemouth, hvor sidstnævnte skulle være den varmeste bejler i øjeblikket.

Derudover skulle der angiveligt også være interesse fra Championship-klubben Burnley, der i øjeblikket ligger lunt i svinget med henblik på at rykke op i Premier League.

Den formodede interesse fra Burnley har da også kun taget til, efter klubbens cheftræner, Vincent Kompany, blev spottet på Brøndby Stadion under opgøret mellem Brøndby og Viborg.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top