The perfect guide to the casino

Brøndby tager afstand fra egne fans efter hadebeskeder til Vallys

Siden Nicolai Vallys blev præsenteret som ny Brøndby-spiller i går, har den erklærede FCK-fan modtaget flere hadebeskeder fra sure Brøndby-fans. Det tager klubben nu afstand fra i et statement på sin hjemmeside. 

Som erklæret FCK-fan lignede det altid en udfordring for Nicolai Vallys at erobre Brøndby-hjerterne. De færreste havde dog regnet med, at skiftet ligefrem skulle føre til trusler. Men det har desværre været tilfældet, og nu tager klubben afstand fra fansenes opførsel.

– Vi kan se, at langt de fleste tilkendegivelser fra klubbens fans er meget positive, men der har desværre også været en række kommentarer og beskeder, som er uacceptable og går langt over grænsen. Det er simpelthen udover min fatteevne, at man kan få sig selv til at sende så grænseoverskridende og decideret hadske beskeder til en ny spiller i vores klub og samtidig tro, at man kan kalde sig selv for Brøndby-fan, det siger fodbolddirektør Carsten V. Jensen.

Anfører Andreas Maxsø støtter også op om udmeldingen.

nicolai vallys fra brøndby om fck

– Det er uacceptabelt, at nogle såkaldte fans tyer til den slags beskeder. Vallys er ligeså meget Brøndby spiller som jeg og de øvrige spillere i Brøndby IF er. Ligesom Vallys, så er alle vi spillere i omklædningsrummet stolte over at få lov til at få muligheden for at repræsentere Brøndby IF, og vi har kun ét ønske, og det er at vinde kampe for klubben, siger han ligeledes til Brondby.com.

Hadebeskederne kommer på baggrund af, at Vallys er erklæret FCK-fan, og blandt andet har udtalt sig meget positivt om muligheden for at spille i Parken.

Brøndby oplyser ydermere, at de allerede har haft møder med klubbens førende fangrupper samt fanafdelingen omkring de uacceptable hændelser.

OVERSIGT

bet365

casibombahsegelcasibomjojobet
Scroll to Top