The perfect guide to the casino

Ups: Riyad Mahrez kommer til at afsløre: Denne Manchester City-profil forlader klubben

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: L’Equipe: Liverpool har sat jagten ind på franskmand


Riyad Mahrez har lige dummet sig gevaldigt og givet et stort hint om, hvem der forlader Manchester City i næste sæson.

Sky Sports Football inviterede de to Manchester City-spillere Riyad Mahrez og Benjamin Mendy, til at quizze om lidt forskelligt og konkurrere om, hvem der var bedst til at pakke julegaver ind her op til julen. Hele quizzen og konkurrencen mellem Mahrez og Mendy blev lagt på YouTube, og her gik særligt en udtalelse fra Mahrez viralt.

Læs også: Hobro-stjerne nærmer sig stort Superliga-skifte

Quizmasteren spørger i videoen, hvilken spiller, der annoncerede i sommers, at dette ville være deres sidste sæson i Manchester City. Her er det oplagte og rigtige svar David Silva, men Riyad Mahrez valgte at give lidt ekstra info, da han svarede både Fernandinho og David Silva. Benjamin Mendy havde svært ved at holde masken da han opdagede, hvad Mahrez lige havde afsløret, imens det ikke helt gik op for den 28-årige algerier, hvad han havde sagt.

Læs også: Sparket ud af FCK: Dét skal Bendtner nu

Fernandinho har været i Manchester City siden 2013, og har været en stor profil for klubben. Han har spillet næsten 300 kampe og har vundet tre Premier League, og efter Mikel Arteta tog over i Arsenal, har flere engelske medier meldt om, at Arteta overvejer at hente Fernandinho til London i næste sæson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

casibombahsegelcasibomjojobet
Scroll to Top