The perfect guide to the casino

Anne stikker til Teitur: ‘Det er helt underligt og ulækkert’

Foto: TV3

Læs også: Bendtner er taget til julefrokost: Så deler Philine vanvittigt billede fra hjemmet


Når det bliver den 1. januar, og den nye sæson af ‘Paradise Hotel’ får premiere, vil realitystjerner som Anne, Teitur og Jonass ikke længere være det nyeste nye.

De har allerede oplevet, hvordan det var at være til forpremiere på ‘Paradise Hotel’, hvor det ikke var dem, som hele spotlyset var på. Der er dog ingen tvivl om, at vinderne fra sidste udgave, Anne Plejdrup og Teitur Skoubo, ikke vil blive glemt lige foreløbigt.

Læs også: Lækkerier: Pernille Rosendahl hitter på Instagram

Anne har i skrivende stund over 132.000 følgere på Instagram, og dermed er der rigeligt opmærksomhed på den seneste vinder af ‘Paradise Hotel’. Da Teitur snød Anne i finalen og løb med 300.000 kroner for sig selv, endte de med at blive uvenner, og snakkede ikke med hinanden i lang tid.

De fandt i sidste ende ud af, at de ikke kunne leve uden hinanden, og derfor er de den dag i dag, bedste venner. Derfor er det også lidt mærkeligt for både Anne og Teitur, at de har haft sex med hinanden på hotellet, især fordi, at de begge var fulde og ikke husker det helt. Den situation beskriver Anne som ‘underlig og ulækker’.

Læs også: Vilde rygter: Utro?

Du kan se meget mere til Anne Plejdrup her.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

casibombahsegelcasibomjojobet
Scroll to Top