The perfect guide to the casino

Dagens odds: FC København svigter ikke – ellers må Neestrup ryge

Det er ikke ligefrem smuk fodbold, som FC København og træner Neestrup forkæler deres fans med for tiden.

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Der ledes efter offensive løsninger og 1. halvleg mod FCN var frygtelig.

Hvorfor FCK skiftede formation til en 3-4-3 på en så organisationskrævende udebane som kunsten i Farum er noget af en gåde.

Nu gælder det så Conference League. Efter en hårdt tilkæmpet 2-0 over Kilmarnock i det første opgør i Parken, så gælder det returkampen på Rugby Park. Også her spilles der på kunstigt underlag, så FCK er advaret.

Spiller for spiller så er FCK et bedre mandskab. Der er ikke en af skotternes spillere, der burde komme på det danske holds startformation.

Så i ren matchup skal FCK tage sejren, lukke lidt ned for kritikken og få ro på. Alene derfor er 2-tallet til odds 1,66 spilbart.

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

Skotterne skal åbne op, og det vil give FCK de nødvendige rum.

Skulle det nu alligevel gå galt, så må det være Neestrups sidste kamp i spidsen for FCK. Løverne har underpræsteret i 12 måneder nu, og ikke meget peger den rette vej.

Men et gruppespil er et fundament at stå på. Kommer FCK ikke i gruppespil, så er det fundament væk, og det ’nye FCK’ med snak om at være Nordens Porto og andre rødvins-ambitioner slået i gulvet. Det vil ingen i FCK’s ledelse kunne leve med.

Det der sker i FCK pt er ganske enkelt ikke godt nok, og derfor må vi forvente, at Neestrup har sat sit hold op til at gøre kort proces med skotterne og sikre Conference League-pladsen.

Derfor er et bet build med sejr til FCK og over 1,5 mål til odds 2,00 et appetitligt spil i en kamp, hvor det ikke er nok for FCK bare at slæbe sig videre. De har brug for at sende et signal med en overbevisende indsats og sejr.

 

Følg spilforslaget hos Bet365 her >>

 

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top