Vallys revser Brøndbys-indsats ‘Det er for ringe’

Brøndby IF blev ydmyget af FC Nordsjælland i en hård kamp mandag aften, hvor Vestegns-klubben måtte se sig slået 1-4, til stor frustration for spillerne. Nicolai Vallys var en af de mest skuffede efter nederlaget og lagde ikke skjul på sin kritik af holdets præstation

Brøndby startede ellers godt og kom foran 1-0, men FC Nordsjælland vendte hurtigt kampen på hovedet og scorede fire mål inden for blot 16 minutter. Det førte til en pauseføring på 4-1, som også blev kampens endelige resultat.

Efter kampen sagde Nicolai Vallys til TV 2 Sport

“Det er for ringe. Jeg ved ikke, hvad der skete. De lavede et par gode mål, hvor vi så skidt ud i nogle af situationerne. De er skarpe, og vi ved, at det er svært heroppe. Vi er nødt til at være helt klar på det hele. Men det er for ringe,” siger Nicolai Vallys til TV 2 Sport.

Nederlaget efterlader Brøndby på 15 point, men med hele ni point op til Superligaens førsteplads, som i øjeblikket holdes af FC Midtjylland.

casibomcasibomjojobet girişHOLİGANBETjojobetCasibomCasibom Girişcasibomjojobet girişjojobetholiganbet girişCasibomholiganbet girişcasibom girişCasibomjojobetcasibomcasibomcasibom giriş