The perfect guide to the casino

Robert Skov: “Jeg vil tilbage til FCK”

Robert Skov, tidligere topscorer i Superligaen for FC København, har stadig et særligt forhold til klubben og drømmer om at vende tilbage en dag. I et interview med Tipsbladet afslører den danske kantspiller, at han var tæt på at skifte til FCK i sommerens transfervindue, men valgte i stedet at skrive under med den tyske klub Union Berlin.

Skov, som nu har en treårig kontrakt med Berlin-klubben, fortæller, at det ikke var en let beslutning at takke nej til FCK. Den stærke relation til klubbens træner Jacob Neestrup og de mange gode minder fra tiden i Parken gjorde det svært at afvise et comeback. Alligevel følte han, at tidspunktet ikke var det rigtige.

Læs også: FC Midtjylland henter scout med glorværdig FCK-fortid

“Selvfølgelig. Klubben betyder rigtig meget for mig, og jeg havde en fantastisk tid i FC København. Det har været noget, jeg har tænkt over, siden jeg forlod klubben – at det kunne være fedt at vende tilbage en dag”, lyder det fra Robert Skov.

Selvom Skov nu er i Bundesligaen, udelukker han ikke et fremtidigt gensyn med FCK. Når hans kontrakt med Union Berlin udløber om tre år, vil han være 31 år og formentlig stadig have flere gode år i sig som professionel fodboldspiller.

Om FC København-fansene får deres ønskede comeback at se, vil kun tiden vise.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top