The perfect guide to the casino

Stort tab for FCK: Rasmus Falk ude i flere måneder

FC København har lidt et alvorligt nederlag på skadesfronten, da midtbanespilleren Rasmus Falk vil være ude i omkring otte uger. Skaden, som Falk pådrog sig i weekendens kamp mod FC Midtjylland, viser sig at være en betydelig vridning i knæet, som nu kræver langvarig behandling og restitution.
Eksklusivt: Vind 21.775 kroner på dagens kampe i Champions League med eksperttips fra Danmarks førende bettingportal Oddsprofit.dk

FCK bekræftede tirsdag, at Falks knæskade er alvorlig, og selvom der er mulighed for, at han kan komme tilbage tidligere, afhænger det af hans helingsproces. Klubben påpeger dog, at skadens varighed kan variere, hvilket betyder, at Falks tilbagevenden kan blive enten tidligere eller senere end den estimerede otte uger.

Læs også: Theo Sander gør comeback efter 318 dage

Denne skadesramte situation er endnu et hårdt slag for FC København, som allerede har kæmpet med skader på flere nøglespillere. Med Falk ude af spillet står klubben over for en udfordrende efterårsperiode, der inkluderer både Conference League og Superligaen. I øjeblikket ligger FCK seks point bag FC Midtjylland i ligaen, og uden Falk bliver opgaven med at reducere afstanden endnu mere kompleks.

I fraværet af Falk bestod FCK’s midtbane i weekendens opgør mod FC Midtjylland af Thomas Delaney, Lukas Lerager og Magnus Mattsson. Det er endnu uklart, hvordan Jacob Neestrup vil tilpasse sin strategi fremadrettet for at kompensere for tabet af Falk, men det er sikkert, at dette fravær vil være en udfordring for holdet.

 

 

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top