The perfect guide to the casino

Hemmelig chatgruppe afslører Brøndby-hooligans’ voldsangreb mod FCK-fans

En chatgruppe på den krypterede beskedplatform Telegram er nu blevet et centralt bevis i en retssag, hvor syv Brøndby-fans står tiltalt for vold mod tre FC København-fans. Overfaldet fandt sted efter en fodboldkamp mellem FCK og Hvidovre IF den 18. august 2023 på Hvidovre Stadion.
Eksklusivt: Vind 21.775 kroner på dagens kampe i Champions League med eksperttips fra Danmarks førende bettingportal Oddsprofit.dk

Anklager Mathias Johannsen fremlagde tirsdag beviser i Retten i Glostrup, der viser, hvordan de tiltalte mænd brugte Telegram til at koordinere deres aktiviteter efter kampen. Johannsen understregede, at chatgruppen, som blev oprettet kort efter kampen, er en nøglekomponent i anklagesagen.

De tiltalte, som alle er i alderen 18 til 28 år og loyale til Brøndby IF, er anklaget for at have overfaldet tre FCK-fans og frarøvet en af dem sin fodboldtrøje. Ifølge anklageren viser chatbeskederne, at de tiltalte kørte mod Åmarken Station efter kampen. Vidner har beskrevet, hvordan en gruppe mænd i blå og gule masker ankom til stedet i to biler og angreb de tre FCK-fans med slag og spark.

Læs også: Ekspert: “Jeg tror, at Daniel Wass har taget hul på sin sidste sæson i Brøndby”

I chatgruppen skrev en af de tiltalte kort efter hændelsen “1312 er overalt”, hvilket anklageren tolker som en reference til “All Cops Are Bastards” (ACAB), en kendt betegnelse brugt som udtryk for modstand mod politiet. Dette blev tolket som en mulig indikation på, at de tiltalte var bevidste om politiets tilstedeværelse og derfor forsøgte at undgå opmærksomhed.

De tiltalte har alle nægtet sig skyldige og forklarede i retten, at de ikke havde nogen intentioner om at skabe problemer. En af dem forklarede, at de havde været til fest i et klubhus på Kornmarksvej i Hvidovre, og at de kørte ud for at hente mad og drikkevarer. Der er dog usikkerhed omkring præcis, hvem der befandt sig i bilerne under hændelsen.

Retten fortsætter med at undersøge beviserne, mens sagen mod de syv Brøndby-fans skrider frem.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom giriş
Scroll to Top