The perfect guide to the casino

FCK har sendt bud efter endnu en dyr midtstopper

FC København er ude efter en spændende forstærkning til deres forsvar. Den danske hovedstadsklub har ifølge rapporter sendt et bud på hele 37 millioner kroner for den 21-årige forsvarsspiller Nasser Djiga, der i øjeblikket spiller for den serbiske storklub Røde Stjerne.

Djiga, der oprindeligt kommer fra Burkina Faso, blev først hentet til Røde Stjerne på en lejeaftale fra FC Basel i september 2023. Efter imponerende præstationer, herunder flere optrædener i Champions League, valgte den serbiske klub at købe Djiga fri og give ham en kontrakt frem til 2028. Dog ser det nu ud til, at Røde Stjerne kan være klar til at sælge ham videre allerede denne sommer.

Læs også: Update på FCK-stjernes skade

Flere europæiske klubber, herunder franske Lens og engelske Crystal Palace, har også vist interesse for den unge forsvarsspiller, men FCK skulle ifølge serbiske medier være i førersædet i kampen om Djigas underskrift.

Skulle Djiga skifte til FCK, vil han slutte sig til en række nye defensive kræfter i klubben, herunder Gabriel Pereira og Munashe Garananga, som allerede er blevet hentet ind denne sommer.

OVERSIGT

bet365

casibom girişcasibomcasibom girişcasibom girişbahsegelcasibomcasibom girişcasibom
Scroll to Top