The perfect guide to the casino

Bookmaker: Blachman sender ung stjerne ud af ‘X Factor’

Danske Spil vurderer, at unge Solveig må vinke farvel til ‘X Factor’ i aftenens afsnit.

‘X Factor’ løber af stablen igen fredag aften, hvor de dygtige sangere og sangerinder skal levere under temaet ‘Spil dansk’.

Endnu en gang skal en af deltagerne forlade programmet, og hos bookmakeren Danske Spil vurderer man, at det kommer til at stå mellem Dan og Solveig.

Dermed kommer Thomas Blachmann til at skulle afgøre valget, og hos bookmakeren er man overbevist om, at det bliver Solveigs død.

Læs også: Dame N’Doye flirter med sensationelt FCK-comeback

– Hvis det er Blachman, der ender med at bestemme, så kan det være at Solveig lidt bliver et offer, selvom hun er en bedre sanger end Dan og skiller sig ud på en herlig skør og positiv måde. Men hvis Dan stemmes ud, har Martin Jensen ikke flere deltagere med i spillet, mens Oh Land jo stadig har både Lucca og Nikoline Steen Kristensen. Så hvis man ser på dommernes handlinger i tidligere shows. Så ser det desværre ud som om, at Solveig kan ryge ud på den konto, lyder det fra Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter og ekspert hos Danske Spil.

Derudover mener Danske Spil, at Lucca, Nikoline og The Kubrix ligger lunt i svinget. De tre indtager favoritfeltet hos bookmakeren.

VIDEO HERUNDER: Paradise-babes som nummerpiger til storkamp – Se den frække video her!

Læs også: På røven: Afvist af Horsens – Skrev desperat SMS, som reddede karrieren

Læs også: To FCK’ere, PL-stjerner og én fra det nuværende hold: Her er Brøndbys drømme-‘talenthold’

Læs også: Rygte: Topklub vil sprænge transferrekorden – Så mange millioner får Brøndby for ‘Jobbe’

OVERSIGT

Scroll to Top