The perfect guide to the casino

Latterliggør sig selv: Jan Bech er som en 14-årig knægt fra Brøndby Strand

Jan Bech Andersens aktivitet på Instagram har fået Niels-Christian Holmstrøm op af stolen.

Jan Bech Andersen har et stort Brøndby-hjerte, og derfor gør Brøndbys storaktionær nogle ting, som han nok ikke burde have gjort.

Der har tidligere været den famøse ‘Oskar’-gate, hvor han svinede Thomas Frank til på et fan-forum under en falsk identitet, men på det seneste har han også været aktiv på især Instagram.

Efter Kamil Wilczeks skifte til FC København og dennes desperate råb på hjælpepakker valgte Jan Bech Andersen at skrive følgende på sin Instagram-profil.

– Sikkert er vi ALDRIG kommer til at stå på en ølkasse og bede staten om flere penge mens man bruger et ikke ubetydeligt to-cifret beløb på en 32 årig øst europæer – punktum!.

Opslaget fik massiv omtale, og den tidligere FC København-boss Niels-Christian Holmstrøm er langt fra imponerende over Jan Bech Andersens ageren.

– Det er lidt grinagtigt. Man kan jo ikke engang hidse sig op over det, for man synes jo, at manden latterliggør sig selv, siger han til DPLAY og fortsætter:

– Mit råd er, at han bør droppe Twitter, Instagram, Facebook og hvor han ellers har konti, og så nøjes med at lade andre styre butikken til daglig. Det ville tjene Brøndby bedre end en 14-årig knægt fra Brøndby Strand, der har travlt med at please sine kammerater.

AaB’s mangeårige sportsdirektør Lynge Jacobsen er heller ikke imponeret over Brøndby-bossens brug af sociale medier.

– Jeg er glad for, at jeg ikke bruger de sociale medier, for så hælder jeg ikke sådan noget vås ud, siger han.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Wilczek i hård fight med BIF´erne – Se bataljerne her!

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top