The perfect guide to the casino

Paul Pogba har regnet HELT forkert: Derfor bliver han i Manchester United

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Corona-pandemien har ødelagt muligheden for et skifte for Paul Pogba, som derfor bliver i Manchester United.

Paul Pogba har besluttet sig for at blive i Manchester United. Både fordi holdet ser bedre ud end længe. Men også fordi han ikke kan komme væk.

Britiske Metro skriver, at Paul Pogba i to ud af de tre seneste transfervinduer har afgivet et ønske om at komme væk fra Manchester United. Men klubbens ledelse har sagt nej begge gange, fordi de var bange for, at det vil føre til et hav af afgange og dermed ødelægge holdet.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Men i 2019 fik Paul Pogba så ifølge Daily Telegraph en mundtlig lovning på, at han kunne komme væk til næste sommer, hvis der kom et ‘økonomisk attraktivt tilbyd’.

Den franske verdensmester regnede med, at han til den tid ville få tilbud fra Real Madrid, FC Barcelona eller hans tidligere klub, Juventus. Men de tilbud har ladet vente på sig – ikke mindst fordi corona-pandemien har slået bunden ud af klubbernes økonomi. De har derfor ikke råd til samme overgangssummer og lønninger mere.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Men i 2020 er Manchester United også spillemæssigt blusset op og har kun tabt en kamp siden januar. Det – og så ankomsten af den stærke portugiser Bruno Fernandes – har fået Paul Pogba til at se en lysere fremtid for ham selv i Manchester United.

Han kom til klubben i 2016 fra Juventus for 800 millioner kroner, som på daværende tidspunkt var verdensrekord. Det vides, at Real Madrid-træner Zinédine Zidane, meget gerne så ham til klubben, men at Manchester United sagde nej sidste sommer, og at Real Madrid nu ikke føler, at de har råd til at købe den 27-årige midtbanespiller, der har kontrakt til sommeren 2021.

(På videoen øverst på siden kan du se Paul Pogba begå straffespark i Manchester Uniteds kamp mod West Ham, fordi han legede målmand og tog med hænder).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top