The perfect guide to the casino

Guardiola inden braget mod Real: Jeg vil altid være Barcelona-fan!

Foto: Ritzau Scanpix

FC København møder Manchester United og den professionelle danske ekspert er helt sikker: Dette spilforslag til odds 45.00 går hjem!

Manchester City-manager Josep Guardiola har mere end en grund til at ville slå Real Madrid ud af Champions League fredag.

Der er lagt op til et slag mellem to af verdens største klubber og største trænere, når Manchester City og Real Madrid fredag krydser klinger i returkampen i ottendedelsfinalen i Champions Laegue.

På forhånd har Manchester City fat i den lange ende, da de vandt den første kamp for fem måneder siden i Madrid med 2-1.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Og for Manchester City-manager Josep Guardiola er det noget særligt, at han kan sende Zinédine Zidane og Real Madrid ud i mørket.

– Jeg vil altid være Barcelona-fan – om jeg spiller mod Real Madrid eller ej, sagde Josep Guardiola på en pressekonference torsdag inden kampen.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– Barcelona gjorde mig til den, jeg er, sagde Jseop Guardiola med henvisning til, at han spillede for klubben og også var træner for den i fire af klubbens mest succesfulde år.

– Men jeg ville også gøre alt for, at vi skulle slå Barcelona, hvis vi skulle møde dem. Sådan er det. Jeg er i spillet, fordi jeg vil vinde, sagde Josep Guardiola.

(På videoen øverst på siden kan du se Manchester City slagte Watford i en af sæsonens sidste Premier League-kampe).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top