The perfect guide to the casino

Medie: Manchester United er meget tæt på fem-årig aftale med Jadon Sancho

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Manchester United er meget tæt på at lave en aftale med Jadon Sancho fra Borussia Dortmund. Betalingen driller dog stadig.

Borussia Dortmund forlanger stadig 120 millioner euro (900 millioner kroner) for at sælge den 20-årige fløjspiller til Manchester United. Men den tyske klub er parat til at nøjes med noget mindre fra start – mod at resten af beløbet kan komme ind i form af bonusser.

Sky Sports peger på, at Borussia Dortmund brugte en lignende taktik, da de i sin tid solgte Ousmane Dembélé til FC Barcelona. Her var udgangspunktet 140 millioner euro, men det hele endte med 105 millioner – plus bonusser.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Der foregår meget pokerspil og dobbeltbluff, siger Tysklands-eksperten Raphael honigstein ifølge Sky Sports.

– Men der er ingen tvivl om, at vi er nu er derhenne, at vi kun venter på, at Manchester United siger: Værs’go: Her er pengene.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Manchester United skulle således være enige med den engelske landsholdsspiller om hans personlige kontraktforhold. De er også enige om, at kontrakten skal være fem-årig.

Jadon Sancho scorede i sidste sæson 17 mål og lagde op til 17 andre for Borussia Dortmund. Han har spillet for klubben siden 2017, men han spillede ungdomsfodbold i Watford og Manchester City.

(Du kan se en video om Jadon Sancho øverst på denne side).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top