The perfect guide to the casino

Farvel til ikonisk angriber: Dame N’Doye er FÆRDIG i FCK

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Dame N’Doye får ikke forlænget sin kontrakt, og den senegalesiske angriber har dermed spillet sin sidste kamp for FCK.

Den 35-årige angriber, Dame N’Doye, og FC København har ikke kunnet blive enige om betingelserne for en ny kontrakt, og derfor stopper han i klubben.

Det skriver FCK på klubbens Twitter-konto. Du kan se det herunder:

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– N’Doye er uden tvivl den bedste angriber i klubbens og Superligaens historie, og han skriver sig en i historiebøgerne som en af de største i FCK nogensinde. Det kan der ikke være to meninger om, siger FCK-manager Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

– Vi havde også et ønske om at beholde ham i klubben et år endnu trods de alvorlige skader, men han har takket nej til de tilbud om kontraktforlængelser, vi har fremlagt. Her har vi tilbudt både en kortvarig aftale, så han kunne spille med mod Basaksehir og en forlængelse frem til næste sommer, siger nordmanden og tilføjer, at han syntes, at de nu forhenværende danske mestre strakte sig langt for at få en aftale.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Dame N¨Doye kom første gang til FCK i 2009, efter at FCK havde mødt ham, mens han spillede for græske Panathinaikos – og slået sig gevaldigt på ham.

Senegaleseren var i første omgang i FCK til 2012, hvorefter han blev solgt til Lokomotiv Moskva. I 2018 købte FCK Dame N¨Doye tilbage fra tyrkiske Trabzonspor, og han har således en aktie i fire af FCKs danske mesterskaber – ikke mindst fordi han har scoret 89 mål for klubben.

(Du kan se Dame N’Doye lave hattrick for FCK på 16 minutter på videoen øverst på denne side).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top