The perfect guide to the casino

Bøde for corona og pyro: Her er den store regning til AaB fra pokalfinalen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

AaB skal betale en bøde på 40.000 kroner for tilskuernes opførsel til pokalfinalen.

Ikke alene tabte AaB årets pokalfinale til Sønderjyske med 0-2. Nu er der også kommet en regning for tilskuernes opførsel under kampen.

En del af AaBs fans accepterede ikke de særlige corona-regler, der dels siger, at man skal blive siddende på sin plads og holde afstand for at mindske smittefaren. Desuden blev der affyret pyroteknik, og det er heller ikke tilladt, da det kan være farligt for andre.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– På baggrund af dommerens indberetning har Fodboldens Disciplinærinstans åbnet en sag imod AaB. Instansen har besluttet at sanktionere klubben med en bøde på 40.000 kroner ’for affyring af pyroteknik og uacceptabel adfærd for brud på corona-restriktionerne i forbindelse med kampen, skriver Fodboldens Disciplinærinstans på hjemmesiden for Dansk Boldspil-Union (DBU).

Kampen blev afbrudt midt i første halvleg, og der kom en pause på omkring 20 minutter (det kan du se på videoen øverst på siden). En del af AaBs fans blev bortvist og efterfølgende sat i futtog uden for stadion og kørt hjem til Nordjylland af ordensmagten.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– AaB har i deres redegørelse for kampen taget ansvar for og beklaget fansenes opførsel og vil ’fremover fortsat have fokus rettet mod en kampoplevelse under gener som disse, skriver Fodboldens Discipkinærinstans.

AaB har mulighed for at anke afgørelsen til Fodboldens Appelinstans inden for to uger.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top