The perfect guide to the casino

Chelsea-AC afslører: Her er min fremtidige klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

Andreas Christensen har ingen planer om at forlade Chelsea, selvom han har spillet færre kampe i denne sæson end i sidste.

– Jeg har en kontrakt med Chelsea, og den har jeg tænkt mig at opfylde. Og faktisk vil jeg gerne mere end det, siger Andreas Christensen med tilnavnet ‘AC’ til Sky Sports.

I forhold til sidste sæson er Frank Lampard kommet til som manager, og han har roteret mere i midterforsvaret end sine forgængere. Det har betydet mindre spilletid til 24-årige AC.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

– Det er klart, at situationen var en anden sidste år. Men jeg nyder stadig at være her, og jeg kigger ikke andre steder hen. Det er det korte svar, siger AC.

Faktisk mener den danske landsholdsspiller, at det indebærer nogle fordele, at han deler pladserne med først og fremmest Antonio Rüdiger, Kurt Zouma og Fikayo Tomori.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

– Vi har spillet nogenlunde det samme antal kampe i år. Der er en sund konkurrence, og vi kan allesammen spille sammen med alle de andre. Det giver en vis ro, siger AC.

Han har spillet i Chelsea, siden han var 15 år – dog med en afstikker på to år til Borussia Mönchengladbach. Hans nuværende kontrakt med Chelsea udløber i 2022.

(På videoen øverst på siden kan du se Chelsea vinde 2-1 over Manchester City – et resultat, der gjorde Liverpool til engelske mestre).

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top