The perfect guide to the casino

Farvel til mesterskabet? Messi scorede sit mål nummer 700 i endnu et pointtab

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: FC København kan lave vanvidssalg: Stenrig storklub vil betale 100 mio. kroner for Mohamed Daramy

FC Barcelona tabte her til aften vigtige point i kampen om det spanske mesterskab.

Den catalanske storklub tog her til aften imod Atletico Madrid hjemme på Camp Nou i en skæbnesvanger kamp om det spanske mesterskab, og her snublede Quique Setiens mandskab altså endnu engang.

FC Barcelona fik ellers en fin start på opgøret, da Diego Costa sendte bolden i eget net allerede efter 11 minutters spil.

Læs også: FC København-emne skifter til italiensk klub for 13 millioner kroner

Saul udlignede dog kort efter til 1-1 på et straffespark, og det skulle altså senere hen vise sig blot at blive et ud af hele tre straffespark i opgøret.

I det 50′ minut fik FC Barcelona således tilkendt et forsøg fra 11-meter-pletten, og her scorede Lionel Messi i overlegen stil med en panenka, som i øvrigt var hans mål nummer 700 i karrieren.

Saul slukkede dog mere eller mindre hjemmeholdets mesterskabsdrøm, da han endnu engang scorede på et straffe i det 62′ minut.

Læs også: FC Midtjylland gør det igen: Sætter ild til Twitter med provokerende opslag

Der blev ikke scoret yderligere i opgøret, og kampen endte dermed 2-2. FC Barcelona er nu et enkelt point efter Real Madrid.

Zinedine Zidanes mandskab, der er bedre end FC Barcelona indbyrdes, har dog en kamp i hånden, når de tager imod Getafe torsdag aften.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: VANVIDSMÅL: Eks-FCK’er smækker bolden i nettet fra egen banehalvdel – se det vilde 2-1-mål her.

Læs også: Ekspert med kryptisk melding: Jores Okore laver Superliga-skifte

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top