The perfect guide to the casino

Nul tilskuere var svært for FCK: – Vi fik en hammer i hovedet mod Horsens

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Sæt X i kalenderen: På denne dato er Premier League tilbage

FCK skal være bedre til at håndtere at spille uden tilskuere, når det mandag går løs mod Lyngby, end mestrene var mod AC Horsens før corona-pausen.

Superligaen gør comeback i denne forlængede pinseweekend, og for FCKs vedkommende betyder det en udekamp mod Lyngby – uden tilskuere.

De forsvarende mestre nåede at prøve at spille uden tilskuere inden corona-krisen lukkede Superligaen ned. Det var i en hjemmekamp mod AC Horsens, men det slap de ikke ret godt fra, for østjyderne vandt 1-0.

Læs også: FC Københavns store sommerkup: Tidligere profil rygtes tilbage

– Vi er nødt til at være dygtigere til at håndtere det, end det vi oplevede mod Horsens. Det var en dårlig oplevelse, fordi der var stille på stadion. Der fik vi en hammer i hovedet. Vores spillere forsøgte at gøre det, de skulle, men lykkedes ikke. siger Martin Langagergaard fra FCK til sn.dk

Han er tilknyttet klubben som præstationsmæssig konsulent.

Læs også: FC København får boost i kampen om midtbanespiller – Også Wolves og Ajax lurer

– Langt de fleste vil gerne spille foran tilskuere, fordi der er et spil sammen med publikum, og langt de fleste profiterer af, at folk kigger på. Uanset om de har 35.000 fans med sig eller imod sig. Det giver energi og lyst til at gøre sig umage. Ikke kun for holdets skyld, men fordi man gerne vil vise sig frem. Det kan være en psykologisk udfordring at man ikke får den energi den vej. Den skal man selv skabe.

På det seneste har FCK spillet to træningskampe i en tom Parken. Mod OB blev det 2-2, mens det lykkedes at vinde 3-1 over Sønderjyske.

(Du kan se og høre mere om emnet i videoen øverst på siden).

Læs også: Mulig kæmpehandel: Tottenham og Paris SG vil købe Superliga-stjerne

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top