The perfect guide to the casino

FCKs Viktor Fischer om Istanbul-kamp: – Der var en meget, meget sær stemning

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Spillerne var ikke meget for at spille Europa League-kampen i Istanbul, fortæller FCKs Viktor Fischer.

Torsdag tabte FC København 0-1 på udebane i ottendedelsfinalen i Europa League mod Istanbul Basaksehir. Men inden da var der gået en rum tid, hvor spillerne ikke vidste, om kampen skulle spilles på grund af den omsiggribende coronavirus, der potentielt er dødelig.

– Det gik hele tiden blandt spillerne og i ens tanker, skal vi spille eller ikke spille, og på et tidspunkt var en del spillere måske af den overbevisning, at det vil være bedst ikke at spille kampen. Der var mange spekulationer, og kommer der overhovedet en returkamp, og vi skulle jo ikke spille mod Lyngby i weekenden og sådan nogle ting, siger Viktor Fischer til FCKs hjemmeside.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

FCKs manager. Ståle Solbakken, var rasende over, at kampen skulle gennemføres. I protest besluttede han, at spillerne ikke skulle tale med pressen efter kampen, da de med nordmandens ord havde vigtigere ting at tænke på.

– Der var en meget, meget sær stemning omkring det, og derfor kan man helt glemme, at vi faktisk fik spillet en fodboldkamp. Jeg synes, det var ret utroligt hvor mange der præsterede på et højt niveau, men fodboldfagligt er det ligesom om, at tiden ikke rigtig er til at snakke på den måde, siger Viktor Fischer, der selv gjorde comeback for klubben ved at blive skiftet ind sidst i kampen.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

– Vi var glade for, at vi kom hjem igen, for det var vi jo også ved at være lidt i tvivl om. Men vi kom igennem det, og ingen blev smittet dernede, og folk klarede det meget, meget professionelt. Men jeg tænker især på vores udenlandske spillere, som godt kunne have brug for at se deres familie, og vi har forældre til børn, som ikke er i Danmark, og som ikke kan komme i kontakt med deres børn fysisk. Det gør mig ondt for dem, siger den 25-årige midtbanespiller.

Det vides ikke, hvornår returkampen i Parken skal afvikles, da al fodbold er suspenderet på ubestemt tid.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top