The perfect guide to the casino

Medie-sensation! Ronaldo dropper Juventus – og skifter til næste sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Spanske Don Balon skriver, at Cristiano Ronaldo i sommeren 2021 vil skifte til David Beckhams klub, Inter Miami.

Cristiano Ronaldo dropper ifølge Don Balon Juventus fra sommeren 2021 og skifter i stedet til Inter Miami i den amerikanske liga, MLS.

Den 35-årige portugisiske mega-stjerne har kontrakt med Juventus til sommeren 2022, og klubben vil efter sigende gerne forlænge til 2024, hvor han vil være 39 år. Men Cristiano Ronaldo har efter sigende indgået en mundtlig aftale med David Beckham om, at han gerne vil skifte allerede et år forinden – hvis ikke Juventus vinder Champions League forinden.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

David Beckham er medejer og stifter af Inter Miami, der er gået i gang med holdets første sæson i MLS. Men den turnering er – som så mange andre – blevet afbrudt på grund af den omsiggribnde coronavirus.

Cristiano Ronaldo og David Beckham har ikke på noget tidspunkt spillet sammen, men de kender hinanden, og der er visse fællestræk i deres karrierer. De er begge enormt populære, og de har begge spillet hovedparten af deres karrierer i Manchester United og Real Madrid.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Årsagen til, at Cristiano Ronaldo gerne vil spille i den amerikanske liga, skulle være, at han er meget fascineret af og meget glad for USA.

David Beckham spillede i sin tid selv for en anden MLS-klub, Los Angeles Galaxxy

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top