The perfect guide to the casino

‘Paradise’-babe udsat for hadebeskeder: Nu undskylder hun

Foto: TV3

Læs også: Rygter på sociale medier: Har Aksel scoret ‘X Factor’-babe?


‘Paradise’-stjernen Anne Plejdrup havde været et par måneder i Spanien, inden hun for nyligt vendte hjem. Hun gik dog ikke i karantæne. I stedet tog hun i byen.

Anne Plejdrup, der vandt ‘Paradise Hotel’ i 2019 med Teitur Skoubo, har de seneste måneder været bosat i Spanien.

Hun vendte dog hjem tidligere på ugen i kølvandet på, at coronavirussen for alvor havde fået sit tag i Spanien, hvor mere end 6000 mennesker er smittet i skrivende stund.

Danmarks statsminister Mette Frederiksen havde bedt alle hjemrejsende om at gå i karantæne i 14 dage, såfremt de kom fra et af de udsatte lande – herunder Spanien -, men det gjorde realitystjernen ikke.

I stedet tog hun ud i byen, hvilket hun dokumenterede på sin Instagram-profil med flere storys og nedenstående billede:

Læs også: Chok: Trine og Mathias er gået fra hinanden – Se beviset her

Den unge kvinde blev siden mødt med mange negative og hadefulde kommentarer, hvilket nu har fået hende til at reagere på Instagram.

– Som i nok ved var jeg ude i fredags. Efter det, er der flere af jer, der har skrevet søde (og knap så søde) beskeder, om at det er hensynsløst og ubetænksomt. Det vil jeg faktisk gerne give jer ret i, og sige undskyld – fordi man skal selfølgelig passe på hinanden og blive hjemme som regeringen har anbefalet. Vi havde måske ikke helt tænkt over hvad konsekvenserne kunne være, da vi ikke har været i en forsamling over 100 mennesker som er blevet frarådet at være i, skriver hun på sin Instagram-profil.

Hun tilføjer:

– Jeg tror heller ikke helt, at jeg havde forstået hvor alvorlig den her pandemi faktisk er (selvom jeg godt vidste at det er slemt). Så jeg siger en gang for alle, UNDSKYLD, pas på hinanden og bliv hjemme som vores kære regering har anbefalet.

Læs også: ‘X Factor’-babes strålede til Zulu Awards

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top