The perfect guide to the casino

Chok: Anna Due udnyttede ‘Paradise’-fyr

Foto: NENT Group

Læs også: Rygter på sociale medier: Har Aksel scoret ‘X Factor’-babe?


Anna Due har haft et forhold til Tobias Friberg, men ‘Paradise’-fyren følte sig udnyttet.

Anna Due er en af Danmarks mest kendte realitystjerner, og hun fik sit gennembrud i ‘Paradise Hotel’, hvor hun også traf Martin ‘Ham den Gamle’, som hun senere fik en lille søn med.

Nu viser det sig, at den labre realitybabe tidligere har datet Tobias Friberg – det skete tilbage i 2017, da Tobias valgte hende som date i ‘Dagens Mand’.

Efterfølgende skrev Anna Due på sin blog, at det var en ‘lorte-date’, og hun begrundede det med, at produktionen ikke havde styr på noget som helst.

Hun svinede altså ikke Tobias Friberg til som person, men han følte sig alligevel trådt over tæerne.

– Jeg bliver irriteret over overskriften på hendes blog. Hun skrev på sin blog for nogle måneder siden, at hun så en fyr, der træner meget og spiser sundt, og det gad hun ikke. Men nu gør hun selv nøjagtigt det samme. Hun er rigtig god til at manipulere, så det fremstår som hun gerne vil have det, sagde han i 2017 til B.T.

Læs også: Chok: Trine og Mathias er gået fra hinanden – Se beviset her

Den høje fyr, som var med i ‘Paradise Hotel 2020’, fortæller ydermere, at han gjorde meget for Anna Due, da de datede, men så snart hun fik det bedre, droppede hun ham.

– Jeg var der virkelig for hende og hjalp hende over hendes brud med sin ekskæreste. Jeg lå og nussede hende på ryggen og brugte mange penge på at tage til Aarhus og være der for hende, men så snart hun fik det bedre gad hun ikke mere.

Tobias Friberg har i dag fundet en anden kæreste. LÆS HER, hvem han er sammen med.

Læs også: ‘X Factor’-babes strålede til Zulu Awards

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top