The perfect guide to the casino

Dansker er Londons bedste: Thomas Frank tæver Frank Lampard

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Danske Thomas Frank fra Brentford er blevet kåret til årets manager i London.

De er stolte i Brentford af deres danske træner, Thomas Frank, som torsdag blev kåret til årets fodbold-manager i London i et skrapt selskab.

Den tidligere Brøndby-træner vandt prisen foran Frank Lampard, Chelsea, Roy Hodgson, Crystal Palace samt Emma Hayes og Joe Montemurro, der er managers for henholdsis Arsenals og Chelseas bedste kvindehold.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Thomas Frank er faktisk ‘kun’ træner, mens eksempelvis Frank Lampard og Roy Hodgson er managers. Forskellen er, at managers foruden træning, holdopstillinger og udskiftninger ogsÃ¥ tager sig af køb og salg af spillere.

Forskellen på de tre er så også, at Thomas Frank træner Brentford i den næstbedste engelske række, The Championship, mens de to andre er i Premier League.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Brentford kom skidt fra start i denne sæson, men siden har holdet taget sig sammen og ligger lige nu til at komme i play-off om oprykning til Premier League. Dog har de på det seneste været inde i en down-periode, hvor det ikke er blevet til sejre i fem kampe.

Chelsea med Frank Lampard ligger lige nu på fjerdepladsen i Premier League, ligesom holdet fremdeles er med i Champions League, selvom det nok er på lånt tid, da holdet senest tabte 0-3 til Bayern Måunchen.

Roy Hodgson holder Crystal Palace i midterfeltet i Premier League med et forholdsvis begrænset budget.

Brentfords angriber, Ollie Watkins, blev ved samme prisfest kåret til bedste London-spiller i The Championship.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top