The perfect guide to the casino

Vildt rygte: Tidligere Superliga-profil nærmer sig Manchester United-skifte

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Manchester United er angiveligt meget interesseret i at hente den tidligere FC Midtjylland-profil Alexander Sørloth, som har fået gang i målscoringen i den bedste tyrkiske række.

Manchester United hentede i vinter Odion Ighalo på en lejeaftale frem til sæsonens afslutning, og den 30-årige angriber kan blive afløst af en brandvarm nordmand med mål i støvlerne.

Det tyrkiske medie Fotomac erfarer nemlig, at Alexander Sørloth spøger i Manchester United, som vil betale over 225 millioner kroner for ham.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Alexander Sørloth skiftede i sin tid fra FC Midtjylland til Crystal Palace for 120 millioner kroner, men han havde det meget svært på Selhurst Park.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

En udlejning til Trapzonspor har dog fået nordmanden i storform, og nu er han jagtet af en af verdens største klubber – også Real Madrid skulle have interesse i ham.

Trapzonspor har en købsklausul på 50 millioner kroner på nordmanden, som de vil aktivere – formentlig for at sælge ham videre til stor profit samme sommer. Dermed står Crystal Palace til at indkassere et stort tab på ham.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top