The perfect guide to the casino

Lørdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lampard klar til at svinge øksen: OTTE mand skal ud i Chelsea


Her har du lørdagens rygtebørs

Real Madrid og FC Barcelona ser ifølge sportsmole ud til at skulle ud i en direkte duel om underskriften for Lautaro Martinez til sommer. Inters argentinske angriber har en frikøbsklausul på 111 millioner euro (800 millioner kr.). Begge Manchester-klubber har tidligere været inde i billedet, men det ser ud som om, han foretrækker at spille for en af de spanske giganter.

Det brasilianske fodboldforbund vil ifølge globoesporte.com forsøge at overtale Real Madrid til at lade Rodrygo, Vinicius og Reinier spille med i fodboldturneringen ved OL i Tokyo til august. OL-turneringen i fodbold er ikke på den officielle kalender, så det er op til klubberne, om de vil give spillerne fri til at spille med.

Paris Saint-Germain og Juventus er ifølge italienske Calciomercato i forhandlinger om Mauro Icardi, som i denne sæson er udlejet fra Inter til de franske mestre. Den argentinske angriber har en frikøbsklausul på 70 millioner euro (520 millioner kr.), som pariserne muligvis vil aktivere og dernæst forsøge at sælge ham videre til de italienske mestre.

Læs også: Vanvittigt: FCK-stjerne slår vagt i brystet – Zanka er vild med det

Den tidligere Arsenal- og Manchester City-spiller Samir Nasri ser ud til at blive ledig på markedet til sommer. Franskmanden har kun spillet seks kampe for Anderlecht i denne sæson – bl.a. på grund af skader – og Ifølge belgiske La Dernière Heure vil den tidligere belgiske storklub derfor gerne af med den 32-årige midtbanespiller.

Verdens dyreste målmand, Kepa Arrizabalaga, kan tænkes at bede om at blive solgt fra Chelsea i sommer. Den spanske keeper har mistet sin plads, da manager Frank Lampard har tabt tålmodigheden med ham. Sportsmole har mere om den sag.

Læs også: Holdkammerat: FCK-stjerne har kurs mod kæmpe skifte

Arsenal er ifølge spanske Libertad Digital parate til at betale frikøbsklausulen på 42 millioner pund (370 millioner kr.) for den 26-årige ghanesiske midtbanespiller, Thomas Partey, fra Atlético Madrid.

Den tidligere Liverpool- og Chelsea-angriber, Daniel Sturridge, vil formentlig sige nej til at skifte Trabzonspor ud med Aston Villa, da han håber at kunne kvalificere sig til Champions League med den tyrkiske klub. Sportsmole har den historie.

Manchester City overvejer ifølge Daily Mirror at byde 30 millioner pund (265 millioner kr.) på Evertons 23-årige midterforsvarer, Mason Holgate.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top