The perfect guide to the casino

Trænertalent afviste Real Madrid: Jeg vil gerne til Premier League

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Lionel Messi truer med Barcelona-exit: Vil til engelsk gigant på fri transfer


Julian Nagelsmann drømmer om at stå i spidsen for et Premier League-hold i fremtiden.

I sommeren 2018 blev Real Madrid afvist af det tyske trænertalent Julian Nagelsmann. Han valgte at blive i Hoffenheim, og efterfølgende tage til RB Leipzig, hvor at han i dag står i spidsen med stor succes.

Nu fortæller han så i et interview med en engelsk avis, at han drømmer om at stå i spidsen for et Premier League-mandskab en dag.

Læs også: WHAT! Adama Traore kan skifte til La Liga-gigant til sommer

– Min oprindelige tanke er at blive i Leipzig i fire Ã¥r, men man ved aldrig, hvad der sker i fodbold. Premier League interesserer mig, men det gør andre Bundesliga-klubber og La Liga ogsÃ¥, men her ville jeg skulle forbedre mit spanske først, siger Nagelsmann til The Independent.

– Jeg ved, det er meget hÃ¥rdt i England. Jeg har læst interviews med Klopp og Guardiola om det intense program og kravene til spillerne og staberne. Jeg har mange intresser uden for fodbolden som motorcross, ski og oplevelser med familien.

Læs også: Kasper Dolberg er den bedst betalte spiller i OGC Nice: Se hans lønseddel her

– I Premier League er der ikke tid til noget andet. Det er fodbold, fodbold, fodbold. Men der er nogle klubber, jeg følger tæt, og Premier League er et mÃ¥l for alle trænere.

Angiveligt så holder flere store engelske klubber som Arsenal, Chelsea, Leicester og Tottenham øje med den blot 32-årige Nagelsmann. Tidligere har han også været rygtet til Manchester United.

OVERSIGT

Scroll to Top