The perfect guide to the casino

‘Ex on the Beach’-babe sender efterlysning efter ‘X-Factor’: ‘Hvad hedder han?’

Foto: Discovery

Læs også: Reality-bombe: Her er Lennys hemmelige kendis-dame


Siden Liv og Tabita fra ‘Ex on the Beach’ blev vist i ‘X-Factor’, har det væltet ind med søde beskeder til de to realitydeltagere.

Støtten fra kollegaer og fra folk, der ikke dømmer dem ud fra deres realitykarriere er havnet i indbakken, men det er ikke de eneste ‘Ex on the Beach’-deltagere, der nu løber med lidt opmærksomhed. En af de mest populære deltagere fra alle sæsoner af ‘Ex on the Beach’ er Sara Run Isafold, der i programmet fandt sammen med fuckboyen Jeppe, men siden gik fra ham.

Læs også: Daniel sender VILD sviner til Christoffer – Se det her

På sin Instagram, hvor hun følges af hele 113.000 følgere, har hun åbent fortalt om flere dele af sit liv, herunder kærlighedslivet. Her har hun åbnet sig op og fortalt, at hun stadig vil have et eller andet for Jeppe, selvom de ikke kommer til at finde sammen, men nu er det altså en anden mand, der løber med Saras opmærksomhed.

På sin Insta-story har hun efterlyst en af de drenge, der blev vist i tv’et, som godt nok ikke selv deltog i programmet, men derimod støttede sine to venner op.

– Hallo, hvad hedder ham der? Han er fucking lækker. I swear to god. Jeg skal have ID på ham der, siger en grinende Sara på sin Insta-story.

Læs også: Derfor blev Christoffer ‘mobbet’ ud af ‘Paradise Hotel

Du kan se meget mere til Sara her.

Læs også: Türker sender stor stikpille efter pigesur Balo

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top