The perfect guide to the casino

Erling Håland smadrede Augsburg i sin debut: Sådan endte de resterende Bundesliga-kampe

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Bundesligaen plejer at være garant for lidt mål, og det må man i den grad sige, at Augsburg og Borussia Dortmund levede op til.

På WWK Arena skulle Dortmund forsøge at udnytte Borussia Mönchengladbachs pointtab fra gårsdagens kamp mod Schalke, og det fik de også gjort. Det skete dog ikke uden modstand. Augsburg var rigtig godt med i kampen, og kom også foran 10 minutter inden pausen da Florian Niederlechner passerede Roman Bürki. De to hold gik til pausen ved stillingen 1-0, men så eksploderede det i 2. halvleg.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

20 sekunder inde i halvlegen bragede Augsburgs Marco Richter bolden bag en chanceløs Bürki, og så var det op af bakke for udeholdet. Heldigivs reducerede Julian Brandt blot to minutter efter, men da Florian Niederlechner scorede til 3-1 i det 55. minut, så det svært ud for Dortmund. Lige indtil Erling Håland trådte til.

Nyindkøbet blev skiftet ind i kampens 56. minut, og skulle kun bruge tre minutter, før han reducerede til 3-2. To minutter efter 3-2 scoringen, blev det også 3-3 på et mål af Jadon Sancho, og så var Dortmund med igen.

Håland var ikke færdig med at vise sig frem, og scorede til både 3-4 og 3-5 i det 70. og 79. minut, og satte en streg under sin drømmedebut. Derefter kom der ikke flere mål, og dermed snuppede Dortmund, uden Delaney og Bruun Larsen, alle tre point i et hæsblæsende opgør.

Werder Bremen sejrede på udebane mod Düsseldorf med en smal 0-1 sejr på et mål af Niklas Moisander.

I Köln slog hjemmeholdet fra FC Köln, Wolfsburg med hele 3-1. Kölns tre mål blev scoret af Jonas Hector og to gange Jhon Cordoba, imens Renato Steffen kom på tavlen for Wolfsburg.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Hoffenheim var uden Robert Skov, og fra tribunen kunne den tidligere Superliga-stjerne se sit hold tabe på hjemmebane med 1-2 til Eintracht Frankfurt. Bas Dost bragte Frankfurt i front i 1. halvleg, imens Konstantinos Stafylidis udlignede. Desværre for Skov og co. scorede Timothy Chandler det afgørende mål i kampens 62. minut.

I den sidste kamp mødte Mainz og Freiburg hinanden, og her kunne Freiburg løbe med en 1-2 sejr. Kwon Chang-Hoon og Nils Petersen scorede for udeholdet, mens Jean Philippe Mateta stod bag Mainz’ ene mål.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

bet365

casibombahsegelcasibomjojobet
Scroll to Top