The perfect guide to the casino

Sex. afpresning og videobånd: Retten godkender sag mod Benzema

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Simon Tibbling vil til mesterklub


Politiet brugte ikke ulovlige metoder i en sag, der involverer Real Madrid-stjernen Karim Benzema, som derfor nu kan blive anklaget for afpresning.

Karim Benzema havde sammen med to andre anklagede i sagen klaget til appel-domstolen i Paris, fordi de mente, at politiet havde brugt ulovlige metoder i sagen.

Det mente appel-domstolen imidlertid ikke, skriver den franske sportsavis L’Équipe, og dermed kan Karim Benzema komme på anklagebænken i en sag om pengeafspresning.

Læs også: Græsk tragedie: Derfor vil Panathinaikos af med Uffe Bech

Sagen handler om, at Karim Benzema i 2015 var involveret i en sag om pengeafpresning af sin daværende landsholdskammerat, Mathueu Valbuena. De to andre anklagede havde opsnappet en sex-video med Mathieu Valbuena, som de truede med at offentliggøre, hvis de ikke fik penge.

Det var Karim Benzema, der opsøgte Mathieu Valbuena i landsholdslejren, men ifølge Real Madrid-stjernen skyldtes det hele en politibetjent, der arbejdede undercover i sagen. Han brugte ifølge Karim Benzema ulovlige metoder til at få ham til at agere som mellemmand i sagen, selvom Karim Benzema blev ved med at sige, at han ikke ville være med til det.

Læs også: Vanvittigt: Bernio Verhagen på vej til NY dansk klub

Da sagen kom frem, udløste den stor opstandelse i den franske offentlighed, og Karim Benzema blev smidt af landsholdet og har været det lige siden.

Derfor var han hverken med til at vinde EM-sølv på hjemmebane i 2016 eller VM-guld to år senere i Ruslabd.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top